Η πρώτη φωτογραφία της νύφης Σίας Κοσιώνη -Το σινιόν χτένισμα, το μακιγιάζ, τα σκουλαρίκια [εικόνα] - iefimerida.gr

Η πρώτη φωτογραφία της νύφης Σίας Κοσιώνη -Το σινιόν χτένισμα, το μακιγιάζ, τα σκουλαρίκια [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γάμος του Κώστα Μπακογιάννη και Σίας Κοσιώνη τελέστηκε στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, παρουσία στενών συγγενών και φίλων και ελάχιστες φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας.

Φωτογραφίες που ανήρτησαν καλεσμένοι του γάμου στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram (σσ το γύρο του διαδικτύου έκαναν οι φωτογραφίες που η Αννα Μπουσδούκου και η Ελισάβετ Μουτάφη μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους) και άνθρωποι που επιμελήθηκαν τη νυφική εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη.

Η Χρύσα Τάσιου είναι η αισθητικός που επιμελήθηκε το look της δημοσιογράφου στο γάμο της. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, δημοσίευσε μια φωτογραφία δείχνοντας για πρώτη φορά τα νυφικά παπούτσια της Σίας Κοσιώνη και έγραψε χαρακτηριστικά: «Τίποτα δεν δείχνει πιο άψογο, από το γαλλικό μανικιούρ σε ένα νυφικό παπούτσι Stuart Weirtzman. Σία μου σας εύχομαι ό,τι καλύτερο. Να ζήσετε ευτυχισμένοι».

Την πρώτη φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με το νυφικό look παραχώρησε αποκλειστικά στο BOVARY.GR. o άνθρωπος που επιμελήθηκε το χτένισμά της για το γάμο: ο αγαπημένος κομμωτής διάσημων Ελλήνων, Βαλεντίνο, με μακρά και επιτυχημένη πορεία στο χώρο του hair styling.

Δείτε τη φωτογραφία και διαβάστε τις λεπτομέρειες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΣΙΩΝΗ ΝΥΦΗ Σία Κοσιώνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ