Υιοθέτησε ως κόρη του, την ερωτική του σύντροφο - iefimerida.gr

Υιοθέτησε ως κόρη του, την ερωτική του σύντροφο

υιοθεσία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ, με την απόφαση ενός ζάμπλουτου επιχειρηματία να υιοθετήσει ως κόρη του την 42χρονη σύντροφο του.

Πρόκειται για τον 48χρονο Τζον Γκούντμαν από την Φλόριντα, ο οποίος το 2010, παραβίασε ένα στοπ με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον Σκοτ Πάτρικ Γουίλσον, και μάλιστα ο ζάμπλουτος Τζον είχε εγκαταλείψει αβοήθητο το θύμα του στην άσφαλτο, ενώ από τις τοξικολογικές εξετάσεις αποδείχτηκε ότι Γκούντμαν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Οι γονείς του άτυχου Σκοτ Πάτρικ Γουίλσον έχουν καταθέσει μήνυση κατά του Γκούντμαν και διεκδικούν αποζημίωση για τον θάνατο του παιδιού τους. Η δίκη μετά από αναβολές είχε οριστεί για τις 27 Μαρτίου του 2012 . Τώρα λίγους μήνες πριν τη δίκη ο Γκούντμαν που αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και ποινή φυλάκισης μέχρι και 30 ετών, αποφάσισε να κάνει μια νομική λοβιτούρα προκειμένου να γλιτώσει τα περιουσιακά του στοιχεία από μια πιθανή αποζημίωση που θα αποφασίσει το δικαστήριο.
Όταν τον ενημέρωσαν οι δικηγόροι του, πως βάσει νόμου, κανείς δεν μπορεί να διεκδικήσει χρήματα από τα καταπιστεύματα που είχε δημιουργήσει ο Γκούντμαν στο όνομα των παιδιών του, που είχε αποκτήσει με την πρώην γυναίκα του, τότε αποφάσισε να κάνει και την ερωτική του σύντροφο... παιδί του.
Αφού λοιπόν υιοθέτησε την 42χρονη γυναίκα, στην πορεία δημιούργησε ένα καταπίστευμα στο όνομά της και μεταβίβασε τα περιουσιακά του στοιχεία σε αυτό.
Όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία ο ίδιος επιμένει πως είναι αθώος για το τροχαίο και τονίζει πως η απόφασή του να υιοθετήσει την σύντροφό του, έγινε αποκλειστικά και μόνο με την πρόσθεση να διασφαλίσει το μέλλον της και αυτό των παιδιών του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ