Εκπληκτικό βίντεο από Λαμία: Σκυλίτσα θηλάζει γατάκι που πέταξαν στα σκουπίδια - iefimerida.gr

Εκπληκτικό βίντεο από Λαμία: Σκυλίτσα θηλάζει γατάκι που πέταξαν στα σκουπίδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φύση όντως προνοεί για τα πάντα και μεταξύ άλλων δίνει λύσεις και σε προβλήματα που δημιουργούν οι άνθρωποι.

Χρήστρια του Facebook από τη Λαμία πρόσταρε ένα εκπληκτικό βίντεο που δείχνει μια σκυλίτσα να θηλάζει ένα γατάκι, λίγων ημερών, που μόλις το είχε σώσει η γειτονιά από τα σκουπίδια. Δείτε την ανάρτηση και το βίντεο:

«Σήμερα το πρωί κατέβηκα να πετάξω τα σκουπίδια στον κάδο όπως κάνω κάθε ημέρα.Όταν άνοιξα τον κάδο αντίκρυσα ένα μικρό γατάκι δεμένο μέσα σε μία σακούλα να νιαουρίζει και να ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια εξαιτίας κάποιου ανεγκέφαλου που το είχε εγκαταλείψει για να βρεί τραγικό θάνατο.Όταν το έβγαλα η σκυλίτσα της γειτονιάς μας που τυγχάνει να έχει γεννήσει πρόσφατα ήταν πρόθυμη να θηλάσει το μικρό γατάκι.Ευτυχώς η φύση έχει μεριμνήσει ώστε τα ζώα να είναι πιο τρυφερά απο τους ανθρώπους..!!!».

Σήμερα το πρωί κατέβηκα να πετάξω τα σκουπίδια στον κάδο όπως κάνω κάθε ημέρα.Όταν άνοιξα τον κάδο αντίκρυσα ένα μικρό γατάκι δεμένο μέσα σε μία σακούλα να νιαουρίζει και να ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια εξαιτίας κάποιου ανεγκέφαλου που το είχε εγκαταλείψει για να βρεί τραγικό θάνατο.Όταν το έβγαλα η σκυλίτσα της γειτονιάς μας που τυγχάνει να έχει γεννήσει πρόσφατα ήταν πρόθυμη να θηλάσει το μικρό γατάκι.Ευτυχώς η φύση έχει μεριμνήσει ώστε τα ζώα να είναι πιο τρυφερά απο τους ανθρώπους..!!!

Δημοσιεύτηκε από Georgia Spathoula στις Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκυλίτσα γατάκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ