Το κόλπο για να μη σου ξεραίνεται η ζάχαρη μέσα στο βάζο

Η ξεραμένη ζάχαρη δεν είναι χαλασμένη ζάχαρη. Και με αυτό τον τρόπο μπορείτε να την επαναφέρετε στην αρχική της μορφή.

Υπάρχει σε κάθε σπίτι και μπαίνει καθημερινά μέσα σε καφέδες, σπιτικά γλυκά ή συνταγές. Η ζάχαρη όμως, σε όποια μορφή κι αν την επιλέγετε (λευκή, καστανή, ακατέργαστη κ.α.) κάποια στιγμή θα σκληρύνει (συνήθως επειδή δεν κλείνουμε σωστά τη συσκευασία της) παίρνοντας μια υφή που -κακά τα ψέματα- δεν την κάνει τόσο θελκτική.

Σκληραίνει, κρυσταλλώνει και κολλάει στα τοιχώματα από το βάζο μέσα στo οποία την έχετε αποθηκεύσει παίρνοντας ένα ακανόνιστο σχήμα.

Σε κανέναν δεν αρέσει να σπάει τη ζάχαρη με το κουταλάκι προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει. Τι μπορείτε να κάνετε για να την επαναφέρετε στην αρχική της μορφή;

Διάβασε το κόλπο για να μη ξεραίνεται η ζάχαρη και τι μπορείς να κάνεις για να την επαναφέρεις στο BOVARY.GR

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ