Champions League: Κουρσάρος στο Βελιγράδι, μεγάλο διπλό (3-1) ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Champions League: Κουρσάρος στο Βελιγράδι, μεγάλο διπλό (3-1) ο Ολυμπιακός

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κόντρα σε μια... πολεμική ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι, ο Ολυμπιακός κέρδισε κατά κράτος την Παρτιζάν με 3-1 και απέκτησε πολύ σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League.

Ο Μπεν στο 6' και στο 56' έβαλε τα δύο πρώτα γκολ, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τουαμπά στο 10', αλλά στο 91' ο Εμενίκε... έγραψε την πρόκριση του ΟΣΦΠ με το τελικό 1-3.

«Έλαμψε» ο Μπεν που σκόραρε δις, με το δεύτερο τέρμα του να είναι φανταστικό, ενώ ο Εμενίκε, που είχε μπει λίγο νωρίτερα στο ματς, έβαλε στις καθυστερήσεις το κερασάκι στην τούρτα! Ο Ταουάμπα είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους Σέρβους που είχαν πολύ καλή εικόνα στο πρώτο μέρος, ενώ στο διάστημα του ημιχρόνου έκαναν μικροεπεισόδια, πετώντας αρκετά αντικείμενα στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Εξαιρετικό ματς από τους Οφόε και Κούτρη, σταθερός ο Ρέτσος που κάλυπτε και τα λάθη του κακού Ρομαό. Τυπική διαδικασία φαίνεται πως είναι πλέον η ρεβάνς σε μια εβδομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους Πειραιώτες να σκέφτονται ήδη την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Μίροσλαβ Τζούκιτς): Κλιάιτς, Βουλίτσεβιτς, Όστοϊτς, Τσίρκοβιτς (72' Νέμανια Μίλετιτς Ι), Νέμανια Μίλετιτς ΙΙ, Εβέρτον, Κόσοβιτς, Γιάνκοβιτς (82' Πάντιτς), Λεονάρντο, Ταουαμπά, Τζούρτζεβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ρέτσος, Κούτρης, Σιώπης, Οτζίτζα Οφόε, Καρσελά (80' Πάρντο), Μαρίν (81' Ζντιέλαρ), Σεμπά, Μπεν (88' Εμενίκε).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Παρτιζάν Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ