Συγκρούστηκαν δύο επιβατηγά πλοία στην Αίγινα -Δεν υπήρξαν τραυματίες - iefimerida.gr

Συγκρούστηκαν δύο επιβατηγά πλοία στην Αίγινα -Δεν υπήρξαν τραυματίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο επιαβατηγά πλοία συγκρούστηκαν στο λιμάνι της Αίγινας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός. Η σύγκρουση έγινε μεταξύ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Απόλλων Ελλάς», κατά τον κατάπλου του στο λιμάνι της Αίγινας, με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ποσειδών Ελλάς», που ήταν πρυμνοδετημένο. Στα δύο πλοία απαγορεύτηκε προσωρινά ο απόπλους μέχρι την επιθεώρησή τους από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Το «Απόλλων Ελλάς», που μετέφερε 94 επιβάτες, 6 ΙΧ οχήματα και 3 δίκυκλα, ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από το λιμάνι της Αίγινας με προορισμό τον Πειραιά στις 7 το απόγευμα.

Επίσης, το «Ποσειδών Ελλάς» μετέφερε 75 επιβάτες και ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από το λιμάνι της Αίγινας την ίδια ώρα.

Mε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Φοίβος» προωθήθηκαν στον προορισμό τους οι επιβάτες του «Απόλλων Ελλάς» που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Μέθανα, Πόρο, Αίγινα, Πειραιά. Το πλοίο έχει υποστεί εκδορές στην πλώρη και οι 94 επιβάτες του μαζί με άλλους 305 που ήταν προγραμματισμένο να παραλάβει από το λιμάνι της Αίγινας, προωθήθηκαν στον προορισμό τους για το λιμάνι του Πειραιά με το πλοίο «Φοίβος».

Στο λιμάνι της Αίγινας παραμένουν οι 75 επιβάτες του «Ποσειδών Ελλάς» που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αίγινα-Αγκίστρι-Αίγινα-Πειραιά. Οι συγκεκριμένοι επιβάτες αναμένεται να προωθηθούν στο Αγκίστρι με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αίγινα πλοία σύγκρουση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ