Viral ο γαμπρός που πήγε στον γάμο με το... σώβρακο -Τι του συνέβη [εικόνα] - iefimerida.gr

Viral ο γαμπρός που πήγε στον γάμο με το... σώβρακο -Τι του συνέβη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν οι περισσότεροι γαμπροί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να είναι στην εντέλεια στον γάμο τους, αυτός ο άνδρας της φωτογραφίας κατάφερε να καταρρίψει κάθε κλισέ που έχουμε δημιουργήσει στο μυαλό μας γι΄αυτήν τη μέρα.

Ο γαμπρός της φωτογραφίας, λοιπόν, του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό θα ταξίδευε από την Ουάσινγκτον στην Ισλανδία για να παντρευτεί την αγαπημένη του.

Κι ενώ όλα πήγαιναν καλά, η ατυχία του χτύπησε την πόρτα όταν προσγειώθηκε στον προορισμό του και ανακάλυψε πως όχι μόνο οι βαλίτσες του είχαν εξαφανιστεί, αλλά και πως αυτές εν τέλει βρίσκονταν στην Φραγκφούρτη.

Παρ΄όλο που ο άντρας επικοινώνησε με την αεροπορική εταιρία, οι ίδιοι δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για το ότι χάθηκε το γαμπριάτικο κουστούμι του, ρίχνοντας την ευθύνη σε άλλες.

Έτσι, ο γαμπρός αποφάσισε να μην αγοράσει καινούργιο κουστούμι και να εμφανιστεί με το εσώρουχο και ένα t-shirt στον γάμο του, ξεμπροστιάζοντας έτσι την αεροπορική εταιρία που ευθυνόταν για την απώλεια των αποσκευών του.

Viral ο γαμπρός που πήγε στον γάμο με το... σώβρακο -Τι του συνέβη [εικόνα] | iefimerida.gr 0

«Αυτό το γαμπριάτικο κοστούμι είναι προσφορά της Delta Airlines», ανέφερε ο άνδρας στο μπλουζάκι του, δημοσιεύοντας την φωτογραφία στο Reddit με το επικό σχόλιο «Αν θέλετε να βρεθείτε εσείς και τα ρούχα που θέλετε να βάλετε σε ένα γάμο, στην ίδια χώρα μην ταξιδέψετε με την Delta Airlines».

Όπως ήταν φυσικό η φωτογραφία έγινε αμέσως viral, ενώ όσοι είχαν παράπονα με την συγκεκριμένη εταιρία έσπευσαν αμέσως να δηλώσουν πως καταλαβαίνουν την ταλαιπωρία αυτού του γαμπρού και επικροτούν την αντίδρασή του».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γαμπρός κουστούμι εσώρουχο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ