Το κόλπο για να μη σου κατεβαίνει το φερμουάρ - iefimerida.gr

Το κόλπο για να μη σου κατεβαίνει το φερμουάρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοι έχουν (ή κάποια στιγμή είχαν) ένα παντελόνι ή τζιν ή σορτς με μη υπάκουο φερμουάρ. Τι σημαίνει «μη υπάκουο φερμουάρ»;

Είναι το φερμουάρ που έχει δική του ζωή και παίρνει την πρωτοβουλία και κατεβαίνει από μόνο του καθώς περπατάτε. Συνήθως, πρόκειται για περιπτώσεις εκ φύσεως ελαττωματικών φερμουάρ των οποίων ανακαλύπτετε την προβληματική φύση μετά από την απομάκρυνση από το ταμείο ενώ άλλες φορές μπορεί να πρόκειται για φθορά που έχει προκύψει με το πέρασμα του χρόνο και τα πλυσίματα (δική μου εξήγηση).

Το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις είναι το ίδιο. Ότι χαλαρώνει και «παίρνει την κάτω βόλτα». Εσείς βέβαια φοράτε το ρούχο με το χαλασμένο φερμουάρ και κυκλοφορείτε ανέμελοι μέχρι που κάποιος φιλότιμος άνθρωπος, φίλος ή συνεργάτης σας ανακοινώνει με συστολή ότι το φερμουάρ σας έχει κατέβει.

Φυσικά, αυτό συμβαίνει αφού το άδικο σύμπαν έχει φροντίσει να περάσει αρκετή ώρα ώστε όλοι στο δρόμο ή στη δουλειά να σας δουν να έχουν δει να κυκλοφορείτε «ξεκούμπωτη».

Ήρθε η ώρα να βάλετε ένα τέλος σε αυτό τον (αυτο)διασυρμό διορθώντας το φερμουάρ σας με έναν πολύ απλό τρόπο.

To κόλπο για να μη σου κατεβαίνει το φερμουάρ στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φερμουάρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ