Δοκιμασία στο Βελιγράδι για τον Ολυμπιακό – Πρώτο ματς με την Παρτιζάν - iefimerida.gr

Δοκιμασία στο Βελιγράδι για τον Ολυμπιακό – Πρώτο ματς με την Παρτιζάν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διαδρομή στο Champions League για τον Ολυμπιακό ξεκινά στη σεζόν 2017-2018 με πρώτη στάση στο Βελιγράδι. Πρώτος αντίπαλος η Παρτιζάν (21:45, Novasports 1) του Μίροσλαβ Τζούκιτς, στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Ο Μπέσνικ Χάσι δήλωσε πως γνωρίζει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Σέρβοι στο γήπεδό τους και δήλωσε έτοιμος για να αντιμετωπίσει όπως πρέπει τις δυσκολίες που θα βρει απέναντί του αυτός και η ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι του, την ώρα που οι Σέρβοι έχουν ήδη αντιμετωπίσει στον προηγούμενο γύρο την Μπούντουσνοστ, την οποία και απέκλεισαν, νικώντας 2-0 στο πρώτο ματς και με ισοπαλία 0-0 στο δεύτερο παιχνίδι.

Ο Χάσι φαίνεται να έχει αποφασίσει για τους 10 από τους 11 ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν και η μοναδική θέση που παραμένει ανοιχτή είναι αυτή του άκρου στην επίθεση ανάμεσα σε Σεμπά και Μάριν.

Ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Φιγκέιρας, Ρομαό, Ρέτσο και Κούτρη στην άμυνα. Σιώπης και Οφόε θα βρίσκονται στον άξονα με τους Καρσελά, Φορτούνη και Σεμπά πίσω από τον Μπεν.

Από την πλευρά της η Παρτιζάν θα ξεκινήσει και αυτή με την ίδια διάταξη. Ο Κλίατς θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, με τους Βουλίτσεβιτς, Οστοϊτς, Τσίρκοβιτς και Μιλιέτιτς στην άμυνα.

Εβερτον και Κόσοβιτς θα βρίσκονται στον άξονα με τους Λεονάρντο, Γιάνκοβιτς και Ταβάμπα πίσω από τον Τζούρτζεβιτς, τον βασικό επιθετικό της ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Παρτιζάν Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ