Τα κακιασμένα tweets για την εκπομπή του Στέλιου Χανταμπάκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα κακιασμένα tweets για την εκπομπή του Στέλιου Χανταμπάκη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «Santo Stelio» έκανε πρεμιέρα και κάθε τουιτεράς που σέβεται τον εαυτό του έβαλε το δικό του λίθαράκι ώστε το hashag #santostelio να γίνει trend στο Twitter.

Ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αμφιλεγόμενα πρόσωπα του Survivor. Ο Στέλιος Χανταμπάκης θα μείνει για πάντα στις συνειδήσεις των ανθρώπων ως ο εριστικός τύπος, αυτός που δημιούργησε κλικες, αυτός που ειρωνευόταν, αλλά κυρίως ως αυτός που τα έβαλε με το εθνικό μας «καλό παιδί» Γιώργο Αγγελόπουλο. Με άλλα λόγια, συμπεριφορές που εξόργισαν το ελληνικό κοινό και του άφησαν τη ρετσινιά του «φιδιού», όπως συχνά διαβάζαμε να τον αποκαλούν στα social media.

Ο πολυσχολιασμένος (αλλά όχι με καλό τρόπο) Στέλιος, ήρθε ξανά στις οθόνες μας με την εκπομπή Santo Stelio. Χτες, το βράδυ της Κυριακής, προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής που είναι ένα λογοπαίγνιο του «Σαν το» με το «Santo» (που σημαίνει άγιος) στο ΣΚΑΙ.
Στα πλαίσια της εκπομπής, ο πρώην παίκτης του Survivor και μοντέλο, θα ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και θα συναντά ανθρώπους και οικογένειες με σκοπό να εκπληρώσει μία από τις μεγάλες επιθυμίες τους.

Δείτε τα κακιασμένα tweets στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ