Παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο η Ferrari [εικόνες] - iefimerida.gr

Παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο η Ferrari [εικόνες]

Παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο η Ferrari [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο της μονοθέσιο για το 2012 παρουσίασε η Ferrari μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της, ευελπιστώντας να επιστρέψει στους τίτλους στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ένα.

Η ιταλική ομάδα προχώρησε σε ριζικές αλλαγές στο μπροστινό τμήμα του μονοθεσίου, οι οποίες δεν θυμίζουν σε τίποτα τα σχέδια της ομάδας στο πρόσφατο παρελθόν. Το νέο μονοθέσιο παρουσίασαν οι οδηγοί της σκουντερία Φερνάντο Αλόνσο και Φελίπε Μάσα. «Φαίνεται πολύ επιθετικό. Αυτό είναι μέρος των ονείρων μου, πραγματικά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στο νέο μονοθέσιο», ανέφερε ο Φελίπε Μάσα.

Από την πλευρά του, ο Φερνάντο Αλόνσο είπε: «Το νέο μονοθέσιο φαίνεται διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια, θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά και να έχουμε πάντα μία θέση στο πόντιουμ. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, την επόμενη εβδομάδα στις δοκιμές στην πίστα της Χερέθ, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ