Οργή του κόσμου για τον «ψεύτικο» αγώνα του Φελπς με τον λευκό καρχαρία [βίντεο] - iefimerida.gr

Οργή του κόσμου για τον «ψεύτικο» αγώνα του Φελπς με τον λευκό καρχαρία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τελευταίο μήνα άπαντες περίμεναν την μοναδική μονομαχία του Μάικλ Φελπς με έναν λευκό καρχαρία ωστόσο όταν έφτασε η ώρα του αγώνα, οι τηλεθεατές συνειδητοποίησαν πως τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς όπως τα περίμεναν.

Ο άνθρωπος φαινόμενο στην κολύμβηση, ο Μάικλ Φελπς ήταν έτοιμος να τα βάλει με ένα λευκό καρχαρία. Ποιος θα ήταν ο πιο γρήγορος; Η μονομαχία μεταδιδόταν σε ζωντανή σύνδεση το βράδυ της Κυριακής ωστόσο το αποτέλεσμά της πίκρανε τους τηλεθεατές.

Αιτία δεν ήταν η ήττα του Φελπς αλλά το γεγονός πως δεν κοντραρίστηκε με έναν αληθινό καρχαρία.

Επιστήμονες δημιούργησαν μια προσομείωση ενός μεγάλου λευκού καρχαρία συλλέγοντας πληροφορίες και στοιχεία για την ταχύτητα που αναπτύσσει και το πως κολυμπά. Ο Ολυμπιονίκης από την πλευρά του, εκτός από την ειδική στολή, φόρεσε και ένα μονό πέδιλο, ώστε να παίρνει σχεδόν την ίδια δύναμη όπως ο καρχαρίας.

Στην τελική μάχη, ο Φελπς τερμάτισε δεύτερος με μικρή ομολογουμένως διαφορά όμως αυτό που έμεινε στους τηλεθεατές ήταν πως δεν παρακολούθησαν αυτό που περίμεναν τόσο καιρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάικλ Φελπς λευκος καρχαρίας αγώνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ