Στο νοσοκομείο ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας - iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με λοίμωξη του αναπνευστικού εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Μetropolitan ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Ο πυρετός και ο βήχας ήταν τα δύο συμπτώματα που ανησύχησαν τους οικείους του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια. Αμέσως, επικοινώνησαν με τους θεράποντες ιατρούς του, οι οποίοι έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνει διάγνωση.

Ο κ. Παπούλιας, 88 ετών, νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου και αυτή την ώρα υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Οι θεράποντες ιατροί συνεχίζουν τον έλεγχο, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει αγωγή. Ο κ. Παπούλιας νοσηλεύεται σε δωμάτιο της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες θα παραμείνει σε αυτό έως ότου αποκατασταθεί πλήρως η κατάσταση της υγείας του.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, με τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια με τον οποίο συνομίλησε και τού ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

H ανακοίνωση του γραφείου του Κάρολου Παπούλια

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του τέως ΠτΔ, Κάρολου Παπούλια «Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Κάρολος Παπούλιας, εισήχθη στο νοσοκομείο για προγραμματισμένες εξετάσεις. Δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας όσον αφορά την υγεία του και με την ολοκλήρωση του παρακλινικού ελέγχου αναμένεται να εξέλθει».

Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάρολος Παπούλιας νοσοκομείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ