Γλέντι στα αποδυτήρια και τα μπουζούκια για τα χρυσά πιτσιρίκια της Ελλάδας - Ξέφρενοι πανηγυρισμοί [βίντεο] - iefimerida.gr

Γλέντι στα αποδυτήρια και τα μπουζούκια για τα χρυσά πιτσιρίκια της Ελλάδας - Ξέφρενοι πανηγυρισμοί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κόρνα της λήξης σήμανε την έναρξη των πανηγυρισμών για την Εθνική ομάδα Νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ που διεξήχθη στην Κρήτη. Αρχικά οι πρωταγωνιστές ξέσπασαν στα αποδυτήρια και στη συνέχεια στα μπουζούκια για την κατάκτηση της πρωτιάς απέναντι στο Ισραήλ.

Τα πιτσιρίκια του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν σταμάτησαν λεπτό τους πανηγυρισμούς. Από την στιγμή που τελείωσε ο τελικός, έως και τα ξημερώματα οι Πρωταθλητές Ευρώπης πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Αρχικά μέσα στο παρκέ

Cool scene in Heraklion Arena. Really impressive performance by Greece. Competitive defensively, played the right way. Well deserved victory pic.twitter.com/3RmFi9Vuu5

Τα αποδυτήρια της Εθνικής και η «υγρή» έκπληξη στον κόουτς.

Και αυτά συμβαίνουν τώρα pic.twitter.com/X73w5POri7

Η αποθέωση του κόσμου έξω από το κλειστό

Και φυσικά το γλέντι μέχρι το πρωί πάνω στην πίστα με αρκετούς διεθνείς να παίρνουν και το μικρόφωνο στα χέρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Νέων μπάσκετ χρυσό Κρήτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ