Παπαθεοδώρου: «Περήφανοι για αυτά τα παιδιά» - iefimerida.gr

Παπαθεοδώρου: «Περήφανοι για αυτά τα παιδιά»

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σε δηλώσεις του μετά την νίκη της Εθνικής Νέων κόντρα στην Ισπανία και την πρόκριση στον τελικό, τόνισε πως είναι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες του και όσα έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου στην κάμερα της NOVA:

«Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις σε ένα ημιτελικό. Τα παιδιά κάνανε σπουδαία δουλειά και δείξανε μεγάλη θέληση και πάθος, μετά από δύο δύσκολα παιχνίδια με Μαυροβούνιο και Λιθουανία. Τα παιδιά το απόλαυσαν. Ήμασταν καλύτεροι και δίκαια θα είμαστε στον τελικό».

Αναφορικά με την πίεση που ένοιωσε η Εθνική μας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε: «Η πίεση ήταν μεγαλύτερη, όμως μετά την ανατροπή με την Λιθουανία, παίξαμε χωρίς πίεση και άγχος. Καταφέραμε να κερδίσουμε εύκολα την πρωταθλήτρια Ευρώπης».

Για το Ισραήλ: «Όπως και με το Μαυροβούνιο έτσι και τώρα θεωρούμαστε τα φαβορί, όμως το Ισραήλ έχει αποδείξει πως έχει ποιότητα. Αφήστε μας να το χαρούμε σήμερα, αύριο θα κάνουμε το καλύτερο. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτά τα παιδιά που εδώ και 5 χρόνια είναι σταθερά στο υψηλότερο επίπεδο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Εθνική Νέων παπαθεοδωρου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ