Γιώργος Χρανιώτης:Διακοπές με το κορίτσι του σε ένα από τα πιο «εξωτικά» σημεία της Ελλάδας [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιώργος Χρανιώτης:Διακοπές με το κορίτσι του σε ένα από τα πιο «εξωτικά» σημεία της Ελλάδας [εικόνες]

Instagram/hraniotis_giorgos_official
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor απολαμβάνει το καλοκαίρι μαζί με την κοπέλα του σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά σημεία της Ελλάδας.

Για την Γεωργία Αβασκαντήρα ακούσαμε πρώτη φορά όσο ακόμα ο Γιώργος Χρανιώτης συμμετείχε στο παιχνίδι επιβίωσης. Μάλιστα εκείνη του είχε στείλει και «γράμμα» ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας ενώ, καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, τον στήριζε με διακριτικότητα και τον περίμενε, στέλνοτας του μηνύματα αγάπης μέσω του λογαριασμού της στo Instagram.

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του «Χρανιόλα» από το παιχνίδι και την επιστροφή του στην Ελλάδα, η Γεωργία ανέβασε και μια φωτογραφία στην οποία φαινόταν ο ίδιος ο ηθοποιός να κρατά μια δική της φωτογραφία, γράφοντας «Waitin' On a sunny day» στη λεζάντα.

Σήμερα ο 44χρονος ηθοποιός και η 23χρονη Γεωργία, η οποία είναι επαγγελματίας χορεύτρια, συνεχίζουν να είναι μαζί κανονικά και μάλιστα αποφάσισαν να κάνουν κοινές διακοπές.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ανέβάζουν και οι δύο στα προσωπικά τους προφίλ στα social media περνούν φανταστικές στιγμές με φόντο γνωστούς καταρράκτες της χώρας μας.

Δες τις φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ