Συγκλονιστική μαρτυρία για τον σεισμό: Εβγαλα το πουκάμισό μου και σκέπασα τον νεκρό [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκλονιστική μαρτυρία για τον σεισμό: Εβγαλα το πουκάμισό μου και σκέπασα τον νεκρό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένος ακόμη από την φρίκη που βίωσε, ένας Σουηδός μπάρμαν ήταν αυτόπτης μάρτυρας του φονικού σεισμού.

Ο Ρίκαρντ Λίντον την ώρα του σεισμού, δούλευε στο διπλανό μπαρ από αυτό που σημειώθηκε η τραγωδία και έπεσε το ταβάνι σκοτώνοντας δυο ανθρώπους.

«Καθόμουν εκεί μέσα και ξαφνικά νιώσαμε το δάπεδο να τραντάζεται Τότε έπεσαν πάνω μου είκοσι μπουκάλια βότκα. Αμέσως κόπηκε το ρεύμα σε όλο τον δρόμο και όλοι έτρεχαν προς την παραλία. Μετά εγώ ήρθα από εδώ και είδα τέσσερις πέντε τύπους. Το πόδι του ενός είχε κοπεί και ένας άλλος ήταν νεκρός. Έβγαλα το πουκάμισο μου και κάλυψα με αυτό το κεφάλι του. Μετά το βάλαμε στα πόδια» είπε στην κάμερα του Alpha.

Οι δύο τουρίστες που σκοτώθηκαν ήταν ένας 27χρονος Σουηδός και ένας 39χρονος Τούρκος. Ο άνθρωπος που ακρωτηριάστηκε ήταν Νορβηγός τουρίστας και όπως ανακοίνωσε το ΠΑΓΝΗ της Κρήτης δυστυχώς έχασε και το άλλο πόδι του. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας ακόμη τουρίστας, Σουηδικής καταγωγής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ