Εγινε viral: Η νευριασμένη πριγκίπισσα Σάρλοτ σκοντάφτει και βάζει τα κλάματα [εικόνες & βίντεο]

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Τζορτζ αγαπιούνται πολύ από τα διεθνή Μέσα, με τα καμώματα και τις γκριμάτσες τους να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την δούκισσα του Κέμπριτζ και τα δυο τους παιδιά βρίσκονται σε περιοδεία σε Γερμανία και Πολωνία. Η βασιλική οικογένεια επισκέφθηκε το εργοστάσιο παραγωγής αεροσκαφών Airbus με τους μικρούληδες να έχουν την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά σε ένα ελικόπτερο.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ βρέθηκε στο κόκπιτ, φορώντας το κράνος του και έδειξε να το απολαμβάνει, με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να προσπαθεί να του εξηγήσει κάποιες λειτουργίες. Η πριγκίπισσα Σάρλοτ βέβαια δεν έμεινε άπραγη, μπήκε στο αεροπλάνο και άρχισε να πατά κουμπιά.

Οταν κατέβηκαν από το ελικόπτερο, ο CEO της Airbus Helicopters, Βόλφγκανγκ Σέντερ έδωσε αναμνηστικά στα μικρά πριγκιπόπουλα, με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να τους τα ζητά για να τα κρατήσει. Η μικρή Σάρλοτ, ωστόσο, είχε αντιρρήσεις και άρχισε να γκρινιάζει με την Κέιτ Μίντλεντον να βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Πάνω στην ένταση της στιγμής, η μικρούλα εμφανώς συγχυσμένη παραπατά και πέφτει κάτω βάζοντας τα κλάματα.

Το μοναδικό σκηνικό έπιασε ο φακός της κάμερας και έγινε viral.

Φωτογραφίες: AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΑΡΛΟΤ κλάματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ