Βασιλειάδης: «Εξετάζουμε να δώσουμε το ΟΑΚΑ στον ΠΑΟ, αλλά υπάρχει στην μέση και το... υπερταμείο» - iefimerida.gr

Βασιλειάδης: «Εξετάζουμε να δώσουμε το ΟΑΚΑ στον ΠΑΟ, αλλά υπάρχει στην μέση και το... υπερταμείο»

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Υπάρχει θετικό κλίμα, υπάρχει επιθυμία για «συνεργασία», όμως επ’ ουδενί δεν μιλάμε για αποφάσεις και… υπογραφές, όσον αφορά την παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ από την Πολιτεία στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 49 χρόνια» είπε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Παράλληλα, γνωστοποίησε πως το αμέσως επόμενο διάστημα επίκειται ραντεβού του υφυπουργού αθλητισμού με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΑΕ, Τάκη Τριαντόπουλο, με τον Βασιλειάδη να διαβεβαιώνει πως το αργότερο ως το τέλος του Σεπτέμβρη θα έχουμε οριστικές εξελίξεις (είτε θετικές, είτε αρνητικές).

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Βασιλειάδης στον ΣΠΟΡ FM:

«Δεν είναι ακόμα έτοιμη η Κυβέρνηση για υπογραφές σχετικά με το ΟΑΚΑ. Δέχθηκα τηλέφωνο από τον κ. Τριαντόπουλο, μου ζήτησε ραντεβού για να μιλήσουμε και αυτό θα γίνει είτε την προσεχή Δευτέρα-Τρίτη, είτε το αργότερο την άλλη εβδομάδα. Το κλειστό του ΟΑΚΑ εντάσσεται στο business plan των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Η Κυβέρνηση εξετάζει την υπόθεση, όμως στη… μέση υπάρχει το υπερταμείο. Πρόκειται για μία συνολική διαδικασία που βασίζεται σε οικονομικά δεδομένα και όχι με αυτήν καθ’ αυτήν την πρόταση του Παναθηναϊκού που είναι εξαιρετική. Το αργότερο ως το τέλος του Σεπτεμβρίου θα υπάρχει οριστική απάντηση. Για την ώρα δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση, υπάρχει όμως θετικό κλίμα. Το θέμα βρίσκεται στη διαδικασία εξέτασής του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ