Παιχνίδια της μοίρας - Η «ρεβάνς» που ψάχνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Γκαμπάλα [βίντεο]

Το καλοκαίρι του 2015 ο Παναθηναϊκός βίωσε έναν από τους πιο οδυνηρούς αποκλεισμούς του στην Ευρώπη. Ήταν η άγνωστη μέχρι τότε Γκαμπάλα που δύο χρόνια μετά, θα βρεθεί ξανά στο δρόμο του τριφυλλιού.

Τον Αύγουστου του 2015, ο Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Αναστασίου στην τεχνική του ηγεσία απέτυχε να προκριθεί στους ομίλους του Europa League.

Απέναντί του είχε ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, η οποία φάνταζε ο ιδανικός αντίπαλος για να περάσει στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ομως η Γκαμπάλα αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και μετά το 0-0 στο Αζερμπαϊτζάν, πήρε την πρόκριση με το 2-2 μέσα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Συνάντηση δύο χρόνια μετά

Ομως και η φετινή πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη κρίνεται σε μεγάλο βαθμό από την Γκαμπάλα.

Η κλήρωση της περασμένης Παρασκευής έφερε αντίπαλο της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη το νικητή του ζευγαριού Γιαγκελόνια-Γκαμπάλα με τους Αζέρους να πετυχαίνουν την ανατροπή στη ρεβάνς και να παίρνουν την πρόκριση.

Την ερχόμενη Πέμπτη, στις 21:30, ο Παναθηναϊκός θα έχει τη δυνατότητα να βάλει τις βάσεις πρόκρισης, παίρνοντας μια άτυπη ρεβάνς από την ομάδα, η οποία τον απέκλεισε το 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός γκαμπαλα Europa League

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ