Παιχνίδια της μοίρας - Η «ρεβάνς» που ψάχνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Γκαμπάλα [βίντεο] - iefimerida.gr

Παιχνίδια της μοίρας - Η «ρεβάνς» που ψάχνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Γκαμπάλα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλοκαίρι του 2015 ο Παναθηναϊκός βίωσε έναν από τους πιο οδυνηρούς αποκλεισμούς του στην Ευρώπη. Ήταν η άγνωστη μέχρι τότε Γκαμπάλα που δύο χρόνια μετά, θα βρεθεί ξανά στο δρόμο του τριφυλλιού.

Τον Αύγουστου του 2015, ο Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Αναστασίου στην τεχνική του ηγεσία απέτυχε να προκριθεί στους ομίλους του Europa League.

Απέναντί του είχε ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, η οποία φάνταζε ο ιδανικός αντίπαλος για να περάσει στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ομως η Γκαμπάλα αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και μετά το 0-0 στο Αζερμπαϊτζάν, πήρε την πρόκριση με το 2-2 μέσα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Συνάντηση δύο χρόνια μετά

Ομως και η φετινή πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη κρίνεται σε μεγάλο βαθμό από την Γκαμπάλα.

Η κλήρωση της περασμένης Παρασκευής έφερε αντίπαλο της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη το νικητή του ζευγαριού Γιαγκελόνια-Γκαμπάλα με τους Αζέρους να πετυχαίνουν την ανατροπή στη ρεβάνς και να παίρνουν την πρόκριση.

Την ερχόμενη Πέμπτη, στις 21:30, ο Παναθηναϊκός θα έχει τη δυνατότητα να βάλει τις βάσεις πρόκρισης, παίρνοντας μια άτυπη ρεβάνς από την ομάδα, η οποία τον απέκλεισε το 2015.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός γκαμπαλα Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ