Μητσοτάκης: Θα κάνω την γκαντεμιά μου, ταινία! - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Θα κάνω την γκαντεμιά μου, ταινία!

Μητσοτάκης: Θα κάνω την ατυχία μου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ιστορία του Κωστή Μητσοτάκη, του έλληνα που ζει μόνιμα σε ένα χωριό της Ισπανίας και για τον οποίο μιλούσε χτες όλη Ελλάδα καθώς έσπασε κάθε ρεκόρ γκαντεμιάς αφού όλοι οι κάτοικοι κέρδισαν το ισπανικό ΛΟΤΤΟ εκτός από αυτόν, δηλώνει τώρα ότι θα κάνει την ατυχία του... ταινία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται σήμερα στα ΝΕΑ, ο Κωστής Μητσοτάκης δηλώνει για την ατυχία του: «Τώρα πλέον θα κινηματογραφήσω την ιστορία του χωριού και της ημέρας που κληρώθηκε το λαχείο. Δεν έχω σκεφτεί ακόμη αν θα υποδυθώ τον εαυτό μου. Σίγουρα όμως είμαι πλέον μέρος της ιστορίας του χωριού».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωστής Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός κάτοικος του Σοντέτο (ένα χωριό δύο ώρες μακρυά από τη Βαρκελώνη) που δεν κέρδισε το El Gordo, την ισπανική λοταρία στην οποία έπαιξαν όλοι οι υπόλοιποι 249 κάτοικοι του χωριού κερδίζοντας 722 εκ. ευρώ...

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, ο λόγος που δεν πήρε κι αυτός έναν από τους 1800 λαχνούς στους οποίους είχε μοιραστεί ο αριθμός 58268 που έκανε εκατομμυριούχους όλους τους άλλους κατοίκους είναι οι κυρίες του συνεταιρισμού που πουλούσαν τους λαχνούς απλώς δεν πέρασαν από το σπίτι του.

Ο άτυχος Κωστής Μητσοτάκης δεν το βάζει κάτω όμως. Όπως λέει χάρη στα λεφτά που απέκτησαν οι υπόλοιποι κάτοικοι, μπόρεσε να πουλήσει ένα κτήμα που είχε, ενώ τώρα θα γυρίσει την γκαντεμιά του σε ταινία και μάλιστα με την υποστήριξη του δημάρχου! Του το πρότεινε ο ίδιος αμέσως μόλις έγινε γνωστή η ιστορία και όπως λέει ο δήμαρχος δέχτηκε αμέσως: «Μου είπε το "ναι" αμέσως. Ισως να αισθάνθηκε και άσχημα που είμαι ο μοναδικός που δεν κέρδισα. Να λοιπόν και κάτι καλό που μου συνέβη.»

Και καταλήγει: «Οι φίλοι μου εδώ στο Σοντέτο μού χτυπούν φιλικά την πλάτη. Μου λένε "Κώστα, δεν πειράζει, την επόμενη φορά εσύ θα είσαι ο τυχερός" και με κερνάνε ένα κρασί στην ταβέρνα του χωριού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ