Η έκπληξη του Cosca για τα 10 χρόνια: Πιάνο, ακορντεόν και φαγκότο δίνουν ραντεβού στο σιτσιλιάνικο στέκι - iefimerida.gr

Η έκπληξη του Cosca για τα 10 χρόνια: Πιάνο, ακορντεόν και φαγκότο δίνουν ραντεβού στο σιτσιλιάνικο στέκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γνωστό σιτσιλιάνικο στέκι στο Κουκάκι, το Cosca, συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής και γιορτάζει μαζί σας!

Λίγο πριν καλοκαιρινές διακοπές η ομάδα του Cosca θα συνδυάσει αρώματα, γεύσεις και μουσική στην πλατεία Ελπίδος στο Κουκάκι.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου πιάνο, ακορντεόν και φαγκότο θα πλημμυρίσουν με μελωδίες την... σιστσιλιάνικη πλατεία στο Κουκάκι.

Η έκπληξη του Cosca για τα 10 χρόνια: Πιάνο, ακορντεόν και φαγκότο δίνουν ραντεβού στο σιτσιλιάνικο στέκι  | iefimerida.gr 0



Από το Nino Rota στην ναπολιτάνικη καντσονέτα και το ρώσικο φολκ, από την Ανδαλουσία στο Μπουένος Άιρες και το Μεξικό, από το γαλλικό chanson στον Τσαϊκόφσκι.
Ο βαρύτονος- πιανίστας Κωνσταντίνος Καριώτης μαζί με τον Σπύρο Κωστή στο ακορντεόν και το φαγκότο σας υπόσχονται μια αξέχαστη μουσική καλοκαιρινή βραδιά.

Τιμή κατ' άτομο 20€ με εμφιαλωμένο ιταλικό κρασί και πλατώ αλλαντικών- τυριών.

Η έκπληξη του Cosca για τα 10 χρόνια: Πιάνο, ακορντεόν και φαγκότο δίνουν ραντεβού στο σιτσιλιάνικο στέκι  | iefimerida.gr 1

Εως την επόμενη Πέμπτη και μέχρι το Σάββατο 29 Ιουλίου (μετά ξεκινούν οι διακοπές) το Cosca σας περιμένει στην κρυμμένη, αλλά πανέμορφη πλατεία Ελπίδος στο Κουκάκι.

Το γευστικό ταξίδι γνωστό στους μυημένους στην αυθεντική ιταλική κουζίνα και σε όσους αναζητούν γεύσεις Σικελίας χωρίς υπερβολές.
Τα τραπεζάκια του Cosca είναι στρωμένα στην πλατεία και προσφέρει ένα δροσερό καταφύγιο στην καρδιά της πόλης με μοναδικές γεύσεις.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9210229
cosca.gr

Η έκπληξη του Cosca για τα 10 χρόνια: Πιάνο, ακορντεόν και φαγκότο δίνουν ραντεβού στο σιτσιλιάνικο στέκι  | iefimerida.gr 2
Η έκπληξη του Cosca για τα 10 χρόνια: Πιάνο, ακορντεόν και φαγκότο δίνουν ραντεβού στο σιτσιλιάνικο στέκι  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ