Ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα που προκάλεσαν φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα - iefimerida.gr

Ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα που προκάλεσαν φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα

Φωτογραφία: EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ταυτοποίηση τριών ατόμων που προκάλεσαν φθορές σε ακυρωτικά και αυτόματα μηχανήματα προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Οι ζημιές προκλήθηκαν στο σταθμό του μετρό στην Ομόνοια στις 2 Μαΐου. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση και οι τρεις είναι Ελληνες.

«Μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα, κατά την διάρκεια της οποίας αξιοποιήθηκε το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό, η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κατάφερε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία τριών ημεδαπών, οι οποίοι συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων που προκάλεσαν φθορές σε ακυρωτικά και αυτόματα μηχανήματα στον Σταθμό Μετρό Ομόνοια, την 2 Μαΐου 2017», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

«Ειδικότερα, οι δράστες αποβιβάστηκαν στον σταθμό της Ομόνοιας και στη συνέχεια με τη χρήση βαριοπούλας έθραυσαν γυάλινη πύλη, επτά ακυρωτικά μηχανήματα νέου τύπου, δύο αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίου και οθόνη ΑΤΜ».

«Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους υποβάλλεται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων δραστών συνεχίζεται.
Επιπλέον, σε βάρος τους έχουν σχηματισθεί κατά το παρελθόν δικογραφίες για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης, των διακεκριμένων φθορών, των επιθέσεων σε βάρος αστυνομικών κ.α», καταλήγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φθορές ακυρωτικα μηχανηματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ