Αγριο έγκλημα στο Περιστέρι: Τρόφιμος από Δαφνί δολοφόνησε τη σύντροφό του [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγριο έγκλημα στο Περιστέρι: Τρόφιμος από Δαφνί δολοφόνησε τη σύντροφό του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρόφιμος από το Δαφνί είπε σήμερα το πρωί στους γιατρούς του ψυχιατρείου ότι δολοφόνησε τη σύντροφό του.

Ο άνδρας υποστήριξε πως το έσκασε από το ψυχιατρείο χθες το βράδυ για δύο με τρεις ώρες, πήγε στο Περιστέρι στο σπίτι της συντρόφου του και τη δολοφόνησε.

Οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία και ένστολοι έφτασαν στο σπίτι στην οδό Παραμυθιάς στο Περιστέρι, όπου εντόπισαν νεκρή μία 51χρονη γυναίκα. Η άτυχη γυναίκα είχε δεχθεί τουλάχιστον δέκα μαχαιριές σε όλο της το σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος ύποπτος συνελήφθη χωρίς την παραμικρή αντίσταση και κρατείται στο Β' Τμήμα Περιστερίου. Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε ότι σκότωσε τη φίλη του γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.

Είχε σκοτώσει και τη σύζυγό του

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, πρίν από περίπου 10 χρόνια είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο τη σύζυγό του και έκτοτε ήταν τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί. Τον τελευταίο καιρό έμενε στον ξενώνα του ψυχιατρικού ιδρύματος και τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, ενώ έπαιρνε τα φάρμακά του και έβγαινε κάθε μεσημέρι. Σε αυτό το διάστημα, όπως προέκυψε απο την προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια, είχε συνάψει σχέση με την 51χρονη και την επισκεπτόταν, κατά την έξοδό του, στο σπίτι της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δολοφονία Δαφνί Περιστέρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ