Η λίστα των παικτών του Ολυμπιακού για τους αγώνες με την Παρτιζάν - Ποιοι μένουν έξω - iefimerida.gr

Η λίστα των παικτών του Ολυμπιακού για τους αγώνες με την Παρτιζάν - Ποιοι μένουν έξω

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς τον Παναγιώτη Ταχτσίδη θα προετοιμάσει τα πλάνα του για τους δύο αγώνες με την Παρτιζάν ο Μπέσνικ Χάσι, αφού ο 45χρονος προπονητής δεν θα δηλώσει στη λίστα της UEFA τον διεθνή μέσο.

Εντός της ημέρας ο Ολυμπιακός αναμένεται να ενημερώσει την UEFA για τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα αγωνιστική στη μάχη του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League κόντρα στην Παρτιζάν.

Ο τραυματισμός που ταλαιπωρεί τον Παναγιώτη Ταχτσίδη αναγκάζει τον Χάσι να τον αφήσει εκτός λίστας ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Ταρίκ Ελιονούσι, ο οποίος φαίνεται πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του Ολυμπιακού.

Ερωτηματικό υπάρχει γύρω από τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς ενώ αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως κάθε ομάδα μπορεί να αλλάξει τη λίστα της για τα πλέι-οφ και φυσικά για τη φάση των ομίλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ