Γέννησε εν πλω -Σε πλοίο που ταξίδευε προς την Κρήτη [εικόνες] - iefimerida.gr

Γέννησε εν πλω -Σε πλοίο που ταξίδευε προς την Κρήτη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα στο πλοίο, κατά τη διάρκεια ταξιδιού ήρθε στον κόσμο πρόωρα ένα αγοράκι, τα ξημερώματα Δευτέρας.

Πιο συγκεκριμένα το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Πειραιά για Χανιά όταν η 35χρονη επιβάτιδα που ήταν επτά μηνών έγκυος ένιωσε έντονους πόνους και έπρεπε άμεσα να γεννήσει κάτι που έγινε μέσα στο βαπόρι.

Γέννησε εν πλω -Σε πλοίο που ταξίδευε προς την Κρήτη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο καπετάνιος του «Ελευθέριος Βενιζέλος» λόγω αυτή της αιφνιδιαστικής έλευσης ενός ακόμη επιβάτη άλλαξε κατελύθυνση στο πλοίο και προσέγγισε στο λιμάνι του Αδάμαντα στη Μήλο, έτσι ώστε μητέρα και βρέφος να παραληφθούν από ασθενοφόρο και να διακομιστούν στο νοσοκομείο προκειμένου να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Γέννησε εν πλω -Σε πλοίο που ταξίδευε προς την Κρήτη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στη συνέχεια και αφού τους δόθηκαν στο νησί οι πρώτες βοήθειες ταξίδεψαν με ελικόπτερο με ελικόπτερο για την Αθήνα για νοσηλεία ενώ το βρέφος λόγω της πρόωρης κύησης θα χρειαστεί ιδιαίτερη φροντίδα.

Γέννησε εν πλω -Σε πλοίο που ταξίδευε προς την Κρήτη [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Τέλος, αφού όλα πήγαν καλά η μητέρα του δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της και ανέφερε πως πρότεινε στον καπετάνιο να γίνει ο ανάδοχος του νέου μέλους της οικογένειάς της, ενώ και ο σύζυγός της δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την έκβασή της γέννας καθώς εκείνος ήταν που βοήθησε τη γυναίκα του να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Γέννησε εν πλω -Σε πλοίο που ταξίδευε προς την Κρήτη [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη γέννηση πλοίο εικόνες βρέφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ