Η Madonna μπλόκαρε δημοπρασία -Θα έβγαζαν στο «σφυρί» εσώρουχά της και επιστολή χωρισμού με τον Tupac - iefimerida.gr

Η Madonna μπλόκαρε δημοπρασία -Θα έβγαζαν στο «σφυρί» εσώρουχά της και επιστολή χωρισμού με τον Tupac

Φωτογραφία: AP/ Jose Luis Magana
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Madonna κατάφερε να φρενάρει την πώληση της επιστολής χωρισμού που της είχε στείλει ο Tupac Shakur από τη φυλακή, όπως και προσωπικών της αντικειμένων, ανάμεσά τους ακόμη και εσώρουχά της.

Η δημοπρασία από τον οίκο Gotta Have It! Collactibles μπήκε με περιοριστική εντολή του ανώτατου δικαστηρίου της Νέας Υόρκης.

Η Νταρλίν Λουτζ, πρώην φίλη και σύμβουλος τέχνης της Madonna είχε δώσει για δημοπρασία διάφορα αντικείμενα τα οποία η σταρ αγνοούσε ότι δεν είναι πλέον στην κατοχή της. Ανάμεσά τους εσώρουχα, προσωπικές φωτογραφίες και πολλές επιστολές, μεταξύ τους μία που της είχε στείλει ο Tupac και άλλη μία στην οποία φέρεται να αποκαλεί τη Γουίτνεϊ Χιούστον και την Σάρον Στόουν «απαίσιες μετριότητες».

Ο οίκος δημοπρασιών, με ανακοίνωση που απέστειλε στο Reuters αποκαλεί τις προσπάθειες της Madonna για να σταματήσει η πώληση των αντικειμένων ως απόλυτα αβάσιμες και ότι έχουν ως στόχο να πλήξουν την καλή φήμη του οίκου και της Λουτζ.

Η τραγουδίστρια και ο Tupac είχαν σχέση για σύντομο χρονικό διάστημα τη δεκαετία του '90, πριν τη δολοφονία του ράπερ το 1996 στο Λας Βέγκας. Στην επιστολή, σύμφωνα με τον Guardian, ο Tupac της έγραφε: «Αν σε έβλεπαν με έναν μαύρο άνδρα αυτό δεν θα έθετε σε κίνδυνο την καριέρα σου, αν μη τι άλλο θα σε έκανε να φαίνεσαι πιο ανοιχτή. Εγώ θα απογοήτευα τους μισούς ανθρώπους που με έκαναν αυτό που είμαι. Δεν ήθελα ποτέ να σε πληγώσω».

Σε άλλη επιστολή, με παραλήπτη τον «J»- που πιστεύεται ότι είναι ο ηθοποιός Τζον Ενος με τον οποίο επίσης είχε σχέση για λίγο η Madonna, εκείνη εκφράζει τον εκνευρισμό της επειδή διάβασε ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον έχει τη μουσική καριέρα που αυτή θα ευχόταν και ότι η Σάρον Στόουν έχει την κινηματογραφική καριέρα που η ίδια δεν θα κάνει ποτέ.

«Οχι επειδή θέλω να είμαι σαν αυτές, γιατί θα προτιμούσα να πεθάνω, αλλά επειδή είναι τόσο απαίσιες μετριότητες και πάντα θεωρούνται πρότυπο αρετής και κάποιου είδους μέτρο ταπείνωσής μου».

Η επιστολή αυτή αναμενόταν να «πιάσει» 5.000 δολάρια και εκείνη του Tupac 400.000 δολάρια. Συνολικά, η δημοπρασία περιελάμβανε 22 αντικείμενα της Madonna.

Στα δικαστικά έγγραφα, η σταρ κατηγορεί την Λουτζ ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη της σε μία εξωφρενική προσπάθεια να αποκτήσει τα πράγματά της, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει ή να συμφωνεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Madonna tupac δημοπρασία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ