Οι αλλαγές στο πρόγραμμα του AΝΤ1 τη νέα σεζόν -Το «Nomads» και η ανακοίνωση για «Ράδιο Αρβύλα» - iefimerida.gr

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα του AΝΤ1 τη νέα σεζόν -Το «Nomads» και η ανακοίνωση για «Ράδιο Αρβύλα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρόγραμμα του Ant1 για τη νέα σεζόν παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος Marketing και Επικοινωνίας του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, με το ριάλιτι «Nomads» να κυριαρχεί.

Το ριάλιτι, που το κανάλι του Αμαρουσίου έχει ποντάρει πολλά, θα παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου.

Το «Nomads» θα προβάλλεται καθημερινά 21:00-23:00. Από Δευτέρα έως Πέμπτη θα προβάλλονται τα 90λεπτα επεισόδια, ενώ τις Παρασκευές θα γίνεται live η αποχώρηση.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα βρεθεί στις Φιλιππίνες, ενώ ένας άλλος παρουσιαστής θα βρίσκεται σε στούντιο στην Αθήνα για το live.

Το Nomads θα διαρκέσει τρεις μήνες, ως το τέλος Δεκεμβρίου.

Οι αγαπημένοι του κοινού «Ράδιο Αρβύλα» αναμένεται να βγαίνουν σε εβδομαδιαία βάση, με τον Γιάννη Λάτσιο, σύμφωνα με το «E», να αναφέρει χαρακτηριστικά πως η εκπομπή το καλύτερο πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία δέκα χρόνια.

Μία ακόμη αλλαγή που προανήγγειλε ο Γιάννης Λάτσιος είναι η επιστροφή του δελτίου ειδήσεων στις 20:00.

«Για το κοινό που βλέπει ειδήσεις είναι πάρα πολύ νωρίς το 19:00 και για ένα δελτίο με τα χαρακτηριστικά που έχει με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Άρα επιστρέφουν οι ειδήσεις στις 20:00, εκεί που θα έπρεπε να είναι για ένα κανάλι σαν τον ΑΝΤ1» ανέφερε ο Γιάννης Λάτσιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ANT1 nomads νέο πρόγραμμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ