Buy The Mile: Ευέλικτα προγράμματα με βάση τις ανάγκες του οδηγού - Λιγότερα χιλιόμετρα, χαμηλότερα ασφάλιστρα!

Δικαιότερη και σαφώς πιο οικονομική λύση ασφάλισης δίνει στους οδηγούς που διανύουν λίγα χιλιόμετρα με το αυτοκίνητό τους το Buy The Mile.

Το Buy The Mile από την Anytime είναι ένας ιδιαίτερα διαδεδομένος τρόπος ασφάλισης στο εξωτερικό και βασίζεται στα χιλιόμετρα που έχουν διανυθεί, επιτρέποντας σε όσους κάνουν μικρές διαδρομές ή περιστασιακή χρήση αυτοκινήτου να πληρώνουν χαμηλότερα ασφάλιστρα σε σχέση με τα παραδοσιακά ασφάλιστρα.

Σε ποιους απευθύνεται

Είναι όχι μόνο άδικο αλλά και ιδιαίτερα κοστοβόρο κάποιος που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητό του για παράδειγμα μόνο για τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ ή για τη μεταφορά των παιδιών στο σχολείο ή κάποιος που έχει επιλέξει να πηγαίνει στη δουλειά του με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αφήνοντας το αυτοκίνητο στο metro, να πληρώνει ασφάλιστρα στο ίδιο ύψος με τους οδηγούν που κάνουν κανονική χρήση των οχημάτων τους.

Το ίδιο ισχύει για κάποιον που έχει δύo αυτοκίνητα και χρησιμοποιεί ένα από τα δύο λιγότερο.

Πόσα χιλιόμετρα καλύπτει και ποια προγράμματα διαθέτει

Τα προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile της Anytime συνδέονται με τα χιλιόμετρα που διανύει το αυτοκίνητο μέσα σε ένα χρόνο. Ξεκινούν από 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο, ενώ παράλληλα, αν χρειαστεί μπορεί να γίνει επιπλέον χρήση 2.000 χιλιομέτρων με 20€.

Αυτή η ευελιξία κάνει τα προγράμματα ιδιαίτερα ελκυστικά αφού λειτουργούν κατά κάποιο τρόπο όπως η επέκταση υπολοίπου στα καρτοκινητά συμβόλαια.

Η Anytime διαθέτει τρία προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile για το αυτοκίνητο, ανάλογα με τις καλύψεις που εξυπηρετούν τον κάθε οδηγό και ειδικότερα:

Το Basic Buy The Mile 3.000: Η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος.

Το Economic Buy The Mile 3.000: Σχεδιάστηκε για όσους οδηγούς θέλουν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την κάλυψη της πλήρους Οδικής Βοήθειας.

To Value Buy The Mile 3.000 : Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.

Σημειώνεται ότι σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Buy The Mile μπορεί να προστεθεί η κάλυψη της Νομικής Προστασίας και της Θραύσης Κρυστάλλων.

Πώς λειτουργεί

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφάλιση σε ένα από τα προγράμματα Buy The Mile είναι η πρώτη άδεια κυκλοφορίας του οχήματος να είναι από το 2000 και έπειτα.

Και αυτό επειδή για τον υπολογισμού χιλιομέτρων του οδηγού απαιτείται η μόνιμη εγκατάσταση τηλεματικής συσκευής που είναι συμβατή με αυτοκίνητα μετά το 2000.

Η ειδική τηλεματική συσκευή, OBD (On Board Diagnostics), πρέπει να εγκατασταθεί σε διάστημα 10 ημερών από την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισης και παρέχεται από την εταιρεία εντελώς δωρεάν, ενώ αποστέλλεται δύο ημέρες μετά την πληρωμή του συμβολαίου.

Εγκαθίσταται από τον οδηγό μέσα σε λίγα λεπτά, έχει ενσωματωμένο GPS (σύστημα εντοπισμού γεωγραφικής θέσης) και καταγράφει τον χρόνο έναρξης και λήξης κάθε διαδρομής, καθώς και στοιχεία γεωγραφικής θέσης που χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων.

Σε καμία περίπτωση τα στοιχεία γεωγραφικής θέσης δε διατηρούνται και διαγράφονται άμεσα, αμέσως μετά τον υπολογισμό των διανυθέντων χιλιομέτρων.

Η ενημέρωση για τα χιλιόμετρα που έχουν διανυθεί είναι μια εξαιρετικά απλή διαδικασία και μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή, 24ώρες το 24ωρο. Μέσω της ειδικής online εφαρμογής ή κατεβάζοντας το Buy The Mile app στο κινητό ο οδηγός μπορεί να μάθει πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει, ενώ υπάρχει και αυτόματη ενημέρωση με sms ή με e-mail όταν έχει διανυθεί το 80% των χιλιομέτρων, καθώς και άλλη μία ενημέρωση με τον ίδιο τρόπο όταν τα διανυθέντα χιλιόμετρα φτάσουν στο 95%.

Αν λοιπόν είσαι και εσύ ένας από τους οδηγούς που δεν κάνει πολλά χιλιόμετρα, τότε πάρε τιμή για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου για το πρόγραμμα Buy The Mile, και πλήρωσε ανάλογα με τα χιλιόμετρα που κάνεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Anytime ασφάλεια buy the mile

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ