Κι όμως, ο παίκτης του Survivor με τους περισσότερους followers στο Instagram δεν είναι ο Ντάνος - iefimerida.gr

Κι όμως, ο παίκτης του Survivor με τους περισσότερους followers στο Instagram δεν είναι ο Ντάνος

Instagram/acunilicali
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και βιώνει την καλύτερη του φάση, ζει τη πιο δυνατή του στιγμή και αδράττει τους καρπούς των κόπων του, δεν έχει τους περισσότερους followers στο Instagram.

Παρόλο που το Survivor έχει τελειώσει, οι παίκτες του συνεχίζουν να απασχολούν. Και ίσως πιο πολύ απ' όλους ο νικητής του παιχνιδιού, ο σκιαθίτης εκπαιδεύτης καταδύσεων Γιώργος Αγγελόπουλος.

Κάθε φορά που ανεβάζει ποστ, όλοι σταματούν απότομα το scroll down. Tα media για να προλάβουν την είδηση και οι γυναίκες για να χαζέψουν το βλέμμα, το χαμόγελο, τη φωνή του.

Όλοι θέλουν λίγο από τον Γιώργο Αγγελόπουλο γιατί είναι ο νικητής του τηλεοπτικού παιχνιδιού επιβίωσης, Survivor, που, επί μήνες, καθήλωσε εκατομμύρια Έλληνες μπροστά από τις τηλεοράσεις τους και ίσως ο πιο αγαπητός απ' όλους τους συμμετέχοντες του ριάλιτι.

Ή μήπως όχι;

Βλέπετε παρόλο που έχει φανατικό κοινό, δεν είναι και αυτός με τους περισσότερους followers στο Instagram. Κι ας έχει περισσότερους από 246.000 ανθρώπους να τον ακουλουθούν.

Δες ποιος έρχεται πρώτος σε followers στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ