Wi-Fi σε 20 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Ελλάδας - iefimerida.gr

Wi-Fi σε 20 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Ελλάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είκοσι από τους μεγαλύτερους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Ελλάδας, θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο ίντερνετ (Wi-Fi) ενημερώνει το υπουργείο Πολιτισμού.

Φέτος το καλοκαίρι θα έχουν πρόσβαση σε Wi-Fi το Ακρωτήρι Σαντορίνης, οι Δελφοί και η Δήλος. Ήδη, υπάρχει στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο της Αθήνας και στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, ενώ επόμενος προορισμός της COSMOTE, είναι η Ακρόπολη των Αθηνών.

Στο έργο, συνολικής επένδυσης της Cosmote, ύψους άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ, έχουν προγραμματιστεί να ακολουθήσουν επίσης, οι αρχαιολογικοί χώροι στην Κνωσό και το Σούνιο, οι Βασιλικοί Τάφοι Αιγών (Βεργίνα), το Εθνικό και Αρχαιολογικό Μουσείο, η Αρχαία Ολυμπία, τα Αρχαιολογικά Μουσεία Ηρακλείου και Θεσσαλονίκης, η Ακρόπολη Λίνδου, η Αρχαία Επίδαυρος, η Ακρόπολη Μυκηνών, η Σπιναλόγκα, το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, η Αρχαία Δωδώνη και η Αρχαία Κόρινθος.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ wi-fi υπουργείο πολιτισμού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ