Ο άγνωστος Τζιμ Κάρεϊ: Δεν πλήρωσε ούτε την κηδεία της φίλης του που αυτοκτόνησε [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο άγνωστος Τζιμ Κάρεϊ: Δεν πλήρωσε ούτε την κηδεία της φίλης του που αυτοκτόνησε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Cathriona White, η πρώην σύντροφος του διάσημου σταρ, αυτοκτόνησε το 2015. Η μητέρα της καταγγέλλει ότι ο Τζίμι Κάρεϊ είχε υποσχεθεί να συμμετέχει στα έξοδα της κηδείας της, αλλά δεν κράτησε την υπόσχεσή του.


Πρόκειται για ένα νέο επεισόδιο σε μια τραγική ιστορία. Από την πλευρά του ο διάσημος κωμικός καταγγέλλει την μητέρα της πρώην φίλης του ότι έχει εμμονή με τα χρήματα.
Το ντουέτο έχει ξεκινήσει έναν πόλεμο δηλώσεων μετά το τραγικό τέλος της Cathriona White. Η οικογένεια της νεαρής γυναίκας, μάλιστα, σέρνει στα δικαστήρια τον διάσημο κωμικό και τον κατηγορεί για την δολοφονία της. Η δίκη αναμένεται να γίνει στις 16 Απριλίου 2018.

Ο άγνωστος Τζιμ Κάρεϊ: Δεν πλήρωσε ούτε την κηδεία της φίλης του που αυτοκτόνησε [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Η οικογένεια κατηγορεί τώρα τον Κάρεϊ ότι στην κηδεία «παρίστανε τον καλό τύπο που πενθούσε». Οι φωτογραφίες με τον συντετριμμένο Κάρεϊ στην κηδεία της αγαπημένης του είχαν πράγματι κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο άγνωστος Τζιμ Κάρεϊ: Δεν πλήρωσε ούτε την κηδεία της φίλης του που αυτοκτόνησε [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Οταν η Cathriona White έβαλε τέλος στη ζωή της, ο Τζιμ Κάρεϊ κατηγορήθηκε ότι ήταν υπεύθυνος για την απελπισία που την οδήγησε στον θάνατο. Για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ο ηθοποιός απαντούσε ότι τα προβλήματα της Κατριόνα ανέρχονταν πολύ πριν γνωριστούν. «Και δυστυχώς, το τραγικό της τέλος ήταν εκτός ελέγχου οποιουδήποτε», έχει δηλώσει.

Ο άγνωστος Τζιμ Κάρεϊ: Δεν πλήρωσε ούτε την κηδεία της φίλης του που αυτοκτόνησε [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Ακόμη χειρότερα, ο Τζιμ Κάρεϊ έχει κατηγορηθεί ότι της αγόρασε τα φάρμακα που προκάλεσαν τον θάνατό της. Η αγωγή εναντίον του έγινε γνωστή από τον δικηγόρο Daniel Wallach στο Twitter. «Κατά την έρευνα που έγινε για τον θάνατο της Cathriona White, ο ιατροδικαστής έκρινε ότι τα φάρμακα είχε προμηθευτεί ο Τζιμ Κάρεϊ με το ψευδώνυμο Arthur King. Ο ιατροδικαστής έκρινε επίσης ότι τα αναλγητικά που προκάλεσαν τον θάνατο της γυναίκας βρέθηκαν δίπλα στο πτώμα της. Το όνομα «Arthur King» ήταν γραμμένο πάνω τους», έγραψε ο δικηγόρος.

Ο άγνωστος Τζιμ Κάρεϊ: Δεν πλήρωσε ούτε την κηδεία της φίλης του που αυτοκτόνησε [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Ακολούθησε αγωγή της Brigid Sweetman, της μητέρας της Cathriona White, εναντίον του Τζιμ Κάρεϊ, ο οποίος απάντησε με αγωγή εναντίον της και κατηγορώντας της ότι τον παρενοχλούσε να αγοράσει σπίτι στην Κατριόνα και τον απειλούσε ότι σε διαφορετική περίπτωση θα αυτοκτονούσε η ίδια. Οταν ο Τζιμ Κάρεϊ αρνήθηκε να το κάνει, η μητέρα «εξοργίστηκε και έγινε κακιά». Ο Κάρει, μάλιστα, πρόσθεσε ότι η Brigid Sweetman δεν αγάπησε ποτέ την κόρη της. «Αγαπά μόνο τα χρήματα», κατήγγειλε ο Κάρεϊ.

Ο άγνωστος Τζιμ Κάρεϊ: Δεν πλήρωσε ούτε την κηδεία της φίλης του που αυτοκτόνησε [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ο άγνωστος Τζιμ Κάρεϊ: Δεν πλήρωσε ούτε την κηδεία της φίλης του που αυτοκτόνησε [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζιμ Κάρει κηδεία φίλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ