Oλη η Τουρκία ασχολείται με την Αντριάνα Λίμα -Παθιασμένα φιλιά με Τούρκο συγγραφέα [εικόνες] - iefimerida.gr

Oλη η Τουρκία ασχολείται με την Αντριάνα Λίμα -Παθιασμένα φιλιά με Τούρκο συγγραφέα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Τουρκία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Αντριάνα Λίμα, η οποία ζει τον μεγάλο έρωτα με τον Τούρκο συγγραφέα Metin Hara.

Το διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret εθεάθη πριν λίγες ημέρες στο Bodrum μαζί με τον νέο της σύντροφο σε ιδιωτικό γιοτ.

Oλη η Τουρκία ασχολείται με την Αντριάνα Λίμα -Παθιασμένα φιλιά με Τούρκο συγγραφέα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Λίμα και Metin φαίνονται πολύ ερωτευμένοι, ενώ κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τους δείχνουν να φιλιούνται παθιασμένα.

Bodruma'a tatile giden taze aşıklar, Adriana Lima ve Metin Hara kaldıkları villanın bahçesinde görüntülendi. Lima, Hara'yı öpücüklere boğdu ! #adrianalima #metinhara #new #enmagazinn

A post shared by EnMagazin (@ennmagazinn) on Jul 11, 2017 at 5:32am PDT

Πλέον το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτα του, αφού δεν διστάζει να ανεβάζει κοινές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Oλη η Τουρκία ασχολείται με την Αντριάνα Λίμα -Παθιασμένα φιλιά με Τούρκο συγγραφέα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ποιος είναι ο Metin Hara

O Metin Hara, είναι από την Τουρκία, εργάζεται ως καθηγητής εναλλακτικής φιλοσοφίας και, παράλληλα, ασχολείται με την συγγραφή βιβλίων αυτοβοήθειας.

Ο 35χρονος συγγραφέας είχε δηλώσει πρόσφατα: «Συναντηθήκαμε με την Αντριάνα στην Κωνσταντινούπολη. Καταλάβαμε πως έχουμε αισθήματα ο ένας για τον άλλο, ωστόσο ακόμη γνωριζόμαστε».

Η 36χρονη καλλονή και ο Τούρκος συγγραφέας, γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν τον Ιούνιο που μας πέρασε, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντριάνα Λίμα Τουρκία ΜΕΤΙΝ ΧΑΡΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ