Αντριάνα Λίμα: Ποιος είναι ο Τούρκος σύντροφός της με τον οποίο κάνει διακοπές στο Αιγαίο; [εικόνες] - iefimerida.gr

Αντριάνα Λίμα: Ποιος είναι ο Τούρκος σύντροφός της με τον οποίο κάνει διακοπές στο Αιγαίο; [εικόνες]

splashnews.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναμιση χρόνο μετά την έκδοση του διαζυγίου της από τον Σέρβο παίκτη του ΝΒΑ, Marko Jarić, το μοντέλο από τη Βραζιλία είναι ξανά σε σχέση.

Το νέο της αμόρε ακούει στο όνομα Metin Hara, είναι από την Τουρκία, εργάζεται ως καθηγητής εναλλακτικής φιλοσοφίας και, παράλληλα, ασχολείται με την συγγραφή βιβλίων αυτοβοήθειας.

Απ' ότι φαίνεται, ο νέος της σύντροφος πρέπει να της πρότεινε να της δείξει τα μέρη του, αφού ο φακός των παπαράτσι τους έπιασε πάνω σε ένα πολυτελές γιοτ το οποίο είναι προσαραγμένο κοντά στο νησί Μπόντρουμ της Τουρκίας.

Καθώς περνούν τον έρωτα και τις πρώτες τους διακοπές στα ανοιχτά του Μπόντρουμ, η Αντριάνα Λίμα απολαμβάνει βουτιές από το σκάφος μέσα στο μαύρο της μπικίνι και εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο της σώμα και τους αψεγάδιαστους μηρούς της.

Δες εικόνες από τις διακοπές της Αντριάνα Λίμα με το νέο της σύντροφο στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ