Πέφτουν οι τόνοι ανάμεσα σε Nova και Super League – Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση - iefimerida.gr

Πέφτουν οι τόνοι ανάμεσα σε Nova και Super League – Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το μεσημέρι της Τρίτης (18/7) πήρε μετάθεση η συνάντηση των ανθρώπων της Nova με τους εκπροσώπους της Super League όμως υπήρξαν και την Δευτέρα κάποιες ανεπίσημες διαβουλεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για να γεφυρωθεί το χάσμα.

Μετά την ένταση της προηγούμενης εβδομάδας, με την επιθυμία της Nova να διακοπεί το συμβόλαιο που τρέχει με την Super League, το κλίμα φαίνεται να ηρεμεί.

Οι τέσσερις «μεγάλοι» του ελληνικού πρωταθλήματος βρίσκονται όλο αυτό το διάστημα σε ανοιχτή γραμμή με τη Nova και φαίνεται πως έχουν καρποφορήσει αυτές οι «γέφυρες» επικοινωνίας με σκοπό να μείνουν όλες οι πλευρές ικανοποιημένες και να βρεθεί άμεσα μια λύση.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν πάντως στη συνάντηση της Τρίτης ωστόσο η πρώτη εικόνα είναι θετική προκειμένου να μην υπάρξουν απώλειες και για τις δύο πλευρές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Nova Super League τηλεοπτικο συμβολαιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ