Ιστορικό ρεκόρ τηλεθέασης για το Game of Thrones -16 εκατ. viewers είδαν την πρεμιέρα του 7ου κύκλου [βίντεο] - iefimerida.gr

Ιστορικό ρεκόρ τηλεθέασης για το Game of Thrones -16 εκατ. viewers είδαν την πρεμιέρα του 7ου κύκλου [βίντεο]

Φωτογραφία: HBO
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιστορικό ρεκόρ τηλεθέασης έκανε η πρεμιέρα του 7ου κύκλου του Game of Thrones, καθώς σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η HBO «καθήλωσε» στους δέκτες της 16 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Μπορεί, λοιπόν, οι φαν της σειράς να περιμέναν σχεδόν τρεις μήνες για να δουν τον νέο κύκλο, αλλά αυτή η καθυστέρηση μόνο καλό φαίνεται να έκανε στην παραγωγή, καθώς οι 9 εκατομμύρια τηλεθεατές που παρακολούθησαν το φινάλε του 6ου κύκλου, αυξήθηκαν στους... 16.

Συγκεκριμένα, την πρεμιέρα της δημοφιλούς σειράς παρακολούθησαν live 10 εκατομμύρια viewers, ενώ ακόμη 6 εκατομμύρια την είδαν μέσω διαδικτύου. Το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι το πρώτο στην ιστορία της τηλεόρασης με τόσο μεγάλη τηλεθέαση, σπάζοντας κάθε ρεκόρ.

Οι φαν μάλιστα δεν έσπασαν μόνο τα μηχανάκια της τηλεθέασης, αλλά γέμισαν τα social media με φωτογραφίες, σχόλια και βίντεο βάζοντας το hashtag της σειράς #winterishere.

Για την ιστορία, η σειρά ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2011 με μόλις 2,2 εκατ. τηλεθεατές, ενώ χτες προβλήθηκε ο 7ος κύκλος με τίτλο “Dragonstone”, το οποίο θα περιλαμβάνει 7 επεισόδια. Η σειρά θα ολοκληρωθεί με τον 8 κύκλο που αναμένεται να προβληθεί το 2018 ή το 2019.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Game of Thrones τηλεθέαση πρεμιέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ