H Κένταλ Τζένερ πόσταρε την πιο γυμνή της selfie - iefimerida.gr

H Κένταλ Τζένερ πόσταρε την πιο γυμνή της selfie

Instagram/KendallJenner
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Kένταλ Τζένερ κατάφερε για άλλη μια φορά να κάνει εκατομμύρια ανθρώπους να πατήσουν «καρδούλα» πάνω στη φωτογραφία της στο Instagram.

Όπως η Καλαμάτα ξέρει από καλό λάδι, έτσι και η Κένταλ ξέρει από καλές selfies που συγκεντρώνουν αμέτρητα likes.

Έχοντας ένα στρατό από (περισσότερους από) 82 εκατομμύρια followers, έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο πετυχημένες «βασίλισσες» των social media με αποτέλεσμα κάθε φορά που κάνει μια ανάρτηση να ρίχνει το ίντερνετ. Πόσο μάλλον αυτή τη φορά, που δε δίστασε να ποζάρει σχεδόν γυμνή μπροστά στον καθρέφτη του δωματίου του ξενοδοχείου στο οποίο βρίσκεται, με φόντο το ανακατεμένο της κρεβάτι.

Βέβαια, αυτό είναι το λιγότερο που βλέπει κανείς όταν κοιτάει αυτή τη φωτογραφία. Την παράσταση κλέβει η Kένταλ η οποία, μπορεί να έχει κρύψει το πρόσωπό της, αλλά έχει αφήσει να φαίνεται το σώμα της με έναν ιδιαίτερα σέξι τρόπο. Με ένα μαύρο εσώρουχο και ένα λευκό crop top που αφήνει σχεδόν το μισό της στήθος σε κοινή θέα φωτογράφισε τον εαυτό της και ανέβασε το κλικ της στο Instagram.

Δες τη φωτογραφία στο ΒΟVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κένταλ Τζένερ ΓΥΜΝΗ selfie καθρέφτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ