Ποιους βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τη ληστεία των 500.000 ευρώ σε εργοστάσιο του Κολωνού - iefimerida.gr

Ποιους βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τη ληστεία των 500.000 ευρώ σε εργοστάσιο του Κολωνού

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI /ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβληματισμό προκάλεσε στις αρχές η ληστεία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε εργοστάσιο με εποχικά είδη στον Κολωνό με λεία 500.000 ευρώ με τους αστυνομικούς να βλέπουν πίσω από αυτή είτε νέα είτε ασύλληπτα μέλη της συμμορίας των χρηματοκιβωτίων.

Στο περιστατικό στο εργοστάσιο του Κολωνού που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σπύρου Πάτση και Αγίου Όρους, συμμετείχαν 6 άτομα, τα οποία αφού παραβίασαν την περίφραξη, ακινητοποίησαν τον φύλακα και φόρτωσαν σε όχημα της εταιρείας με ανυψωτικό μηχάνημα ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο σύμφωνα με τους υπεύθυνους του εργοστασίου περιείχε περίπου 500.000 ευρώ.

Λίγο αργότερα το όχημα της επιχείρησης βρέθηκε καμένο στην περιφερειακή του Αιγάλεω στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.

Η αστυνομία ξεκίνησε ενδελεχή έρευνα προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες πίσω από τη νέα ληστρική επιδρομή με την τεράστια λεία. Ήδη, κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν εξερευνήσει τον χώρο του εργοστασίου προκειμένου να εντοπίσουν δακτυλικά αποτυπώματα, γενετικό υλικό και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο θα μπορούσε να τους οδηγήσει στους δράστες, ενώ εξετάζεται καρέ καρέ και το βιντεοσκοπημένο υλικό από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της επιχείρησης.

Ωστόσο, ο τρόπος δράσης των ληστών έχει οδηγήσει τις αρχές στο συμπέρασμα ότι πιθανότατα πρόκειται για άτομα με ποινικό παρελθόν και για αυτό το λόγο δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται είτε για νέα μέλη της συμμορίας των χρηματοκιβωτίων είτε για μέλη που δεν συνελήφθησαν από τις αρχές και έχουν προχωρήσει σε ανασύνταξη της εγκληματικής ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συμμορία χρηματοκιβώτια Κολωνός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ