Το μήνυμα στήριξης της Νάταλι Κάκκαβα στον σύζυγό της Γρηγόρη Γκουντάρα και τα περί δικαιοσύνης και ηθικής [εικόνα] - iefimerida.gr

Το μήνυμα στήριξης της Νάταλι Κάκκαβα στον σύζυγό της Γρηγόρη Γκουντάρα και τα περί δικαιοσύνης και ηθικής [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από 16 χρόνια συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη, ο Δημήτρης Γκουντάρας βρίσκεται εκτός της εκπομπής.

Η συνεργασία με την φίλη του και κουμπάρα του Ελένη Μενεγάκη τερματίστηκε κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος με μια ανάρτησή του στο Instagram φανερά στενοχωρημένος και συγκινημένος.

Η σύζυγός του, Νάταλι Κάκκαβα εξέφρασε την αγάπη της δημόσια για εκείνον, θέλοντας να του συμπαρασταθεί και να τον στηρίξει.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava) στις

«Κι αν όλα αλλάζουν ένα μόνο μένει σταθερό...η αγάπη μου για σένα.. Είμαι πολύ περήφανη για την οικογένεια μας @g.goudaras Για το πως με στηρίξεις και ποσό πίστεψες σε μένα όταν σε χρειάστηκα...για το ποσό υπέροχος μπαμπάς είσαι..για το ποσό έντιμος και δίκαιος άνθρωπος είσαι..για την ηθική σου...και όπως έλεγε τραγούδι του γάμου μας 'μέχρι το τέλος του κόσμου' θα είμαι δίπλα σου..σ αγαπάω», έγραψε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νάταλι Κάκκαβα Γρηγόρης Γκουντάρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ