Το παρθένο νησί των 150 κατοίκων που απέχει μια ώρα από τη Νάξο [εικόνες] - iefimerida.gr

Το παρθένο νησί των 150 κατοίκων που απέχει μια ώρα από τη Νάξο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για να διαβάζετε αυτές τις γραμμές σημαίνει ότι είστε από τους ανθρώπους που διψούν για φυσική ομορφιά, πεντακάθαρες αμμουδιές, σημεία προς εξερεύνηση και ηρεμία. Σε αυτό το νησί θα τα βρείτε όλα αυτά.

Ανήκει στις Μικρές Ανατολικές Κυκλάδες και χωρίζεται σε δύο οικισμούς: την Παναγία (ή Χώρα) και τον Άγιο Γεώργιο όπου βρίσκεται το λιμάνι του νησιού. Οπως διαβάζουμε στο επίσημο σάιτ του νησιού, δεν έχει τράπεζες (εκτός από ένα ATM), βενζινάδικο, κάμπινγκ, λεωφορεία ή ταξί και κοινοτικές αρχές. Υπάρχει όμως ψιλικατζίδικο και ιατρείο.

Σε πρώτη ανάγνωση φαίνεται ότι πρόκειται για ένα νησί χωρίς ανέσεις, αλλά στην πραγματικότητα εκεί θα βρείτε ακριβώς αυτά που χρειαζεστε για να περάσετε αξέχαστες διακοπές. Ηρεμία, καθαρά νερά, φρέσκο ψάρι και μυρωδάτες γαριδομακαρονάδες που ζαλίζουν ουρανίσκους, μια πανέμορφη χώρα για βόλτες.

Δείτε για ποιο νησί μιλάμε και μάθετε περισσότερα γι'αυτό στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ταξίδι Ηράκλεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ