To ποστ που μόλις έκανε η Ελληνίδα της NASA και πρέπει να διαβάσουμε όλοι - iefimerida.gr

To ποστ που μόλις έκανε η Ελληνίδα της NASA και πρέπει να διαβάσουμε όλοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια από της γυναίκες που μας κάνουν υπερήφανους στο εξωτερικό, η ερευνήτρια της NASA Ελένη Αντωνιάδου από τη Θεσσαλονίκη, μοιράζεται μαζί μας τις δικές της πεποιθήσεις όσον αφορά τη δουλειά, τον σύντροφο και τον χρόνο που αφιερώνουμε στα πράγματα που έχουν σημασία.

Η Ελένη Αντωνιάδου, η οποία ασχολείται με την βιοτεχνολογία, και έχει κερδίσει τον τίτλο «Γυναίκα της χρονιάς» σύμφωνα με την κριτική επιτροπή της διοργάνωσης «FDM Everywoman in Technolgy Awards», σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας στο τμήμα Πληροφορικής με εφαρμογές στη Βιοϊατρική.

Ακολούθησαν, το 2009, οι μεταπτυχιακές σπουδές στο βρετανικό Πανεπιστήμιο UCL στη Νανοτεχνολογία και στην Αναγεννητική Ιατρική. Η έρευνά της σχετίστηκε με την ανάπτυξη τεχνητών νεύρων και εγκεφαλικών εμφυτευμάτων.

Η Ελληνίδα της NASA, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα ποστ που έχει σημασία να διαβάσουμε όλοι.

Διαβάστε το ποστ της Ελένης Αντωνιάδου στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ