Νέα περίεργη χειραψία του Τραμπ στον Μακρόν -Κράτησε... 28 δευτερόλεπτα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα περίεργη χειραψία του Τραμπ στον Μακρόν -Κράτησε... 28 δευτερόλεπτα [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σίριαλ με τις αμήχανες και περίεργες χειραψίες του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζεται.

Αυτή τη φορά, λίγο πριν φύγει από τη Γαλλία, ο Τραμπ είπε αντίο στον Εμανουέλ Μακρόν με μία ακόμη μαραθώνια χειραψία που διήρκεσε 28 δευτερόλεπτα και ήταν πάλι ένα τεστ αντοχής, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο.

The farewell handshake between President Trump and French President Emmanuel Macron lasted about 25 seconds https://t.co/8CfUqfRZ8z pic.twitter.com/ddfJiJDv1i

Ακόμη και όταν αποχαιρέτησε την Μπριζίτ με φιλί στο μάγουλο και πιάνοντας της το χέρι δεν άφηνε με τίποτα τον Μακρόν κρατώντας ταυτόχρονα και τα δύο χέρια το προεδρικό ζεύγος.

Νέα περίεργη χειραψία του Τραμπ στον Μακρόν -Κράτησε... 28 δευτερόλεπτα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Δεν είναι η πρώτη αδέξια και περίεργη χειραψία του Αμερικανού προέδρου με τη Μακρόν. Όταν συναντήθηκαν στις Βρυξέλλες τον Μάιο είχαν μία χειραψία κατά την οποία ο Γάλλος «νίκησε» τον ένοικο του Λευκού Οίκου. Για το περιστατικό εκείνο, που απασχόλησε τα διεθνή ΜΜΕ, ο Μακρόν επιβεβαίωσε ότι είχε πράγματι μια βαθύτερη σημασία.

«Η χειραψία μου μαζί του, δεν ήταν αθώα», είχε δηλώσει ο Γάλλος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Journal du Dimanche. "Δεν είναι το άλφα και το ωμέγα της πολιτικής, αλλά μια στιγμή της αλήθειας".

Στην επόμενη συνάντηση των δύο ηγετών θα δούμε πώς θα αντιδράσει ο ιδιόμορφος Αμερικανός πρόεδρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ μακρον Μπριζίτ Παρίσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ