Αίγυπτος: Επίθεση με μαχαίρι σε παραλιακό θέρετρο -Δύο νεκροί - iefimerida.gr

Αίγυπτος: Επίθεση με μαχαίρι σε παραλιακό θέρετρο -Δύο νεκροί

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο Γερμανοί τουρίστες έχασαν τη ζωή τους στο παραλιακό θέρετρο Χουργκάντα στην Αίγυπτο, μετά από επίθεση άνδρα με μαχαίρι, σύμφωνα με το αιγυπτιακό υπουργείο Εσωτερικών.

Από την επίθεση ακόμη τέσσερις τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με τον υποστράτηγο Μοχάμεντ Ελ Χαμζάουι, τον υπεύθυνο για θέματα ασφαλείας στην περιοχή της Ερυθράς, οι δύο νεκροί είναι Γερμανοί ενώ μεταξύ των τραυματιών είναι και δύο Τσέχοι τουρίστες. Αρχικά, πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας και νοσοκομειακές πηγές αναφερόταν ότι από την επίθεση σκοτώθηκαν δύο γυναίκες από την Ουκρανία. Ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων μετέδωσαν εξάλλου ότι μεταξύ των τραυματιών είναι και μία γυναίκα που έχει διπλή υπηκοότητα, ρωσική και ουκρανική.

Σύμφωνα με τις αιγυπτιακές αρχές, ο δράστης έχει συλληφθεί και ανακρίνεται προκειμένου να διαπιστωθούν τα κίνητρά του.

Μάρτυρας, όπως μεταδίδει το almasryalyoum.com, αναφέρει πως ο δράστης ήταν ένας νεαρός άνδρας γύρω στα 20, περίπου 1,80 μ. ύψος, που φορούσε τζιν και μαύρο T-Shirt. Οπως αναφέρει, μίλησε στο τηλέφωνό του λέγοντας τι έκανε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αίγυπτος τουρίστριες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ