Στα χέρια της ΕΛΑΣ 34χρονος για απάτες και κλοπές στα βόρεια προάστια - iefimerida.gr

Στα χέρια της ΕΛΑΣ 34χρονος για απάτες και κλοπές στα βόρεια προάστια

Φωτογραφία: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για απάτες και κλοπές σε βάρος πολιτών κατηγορείται ένας 34χρονος, ο οποίος συνελήφθη στον Γέρακα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης, κινούμενος με αυτοκίνητο, προσέγγιζε τα θύματά του στον δρόμο και προφασιζόταν διάφορες ιδιότητες, όπως τραπεζικός υπάλληλος, ασφαλιστής ή φίλος συγγενικού προσώπου τους, προκειμένου να τα εξαπατήσει ή εκμεταλλευόμενος την έλλειψη προσοχής τους αφαιρούσε χρηματικά ποσά, κοσμήματα, καθώς και ηλεκτρονικές συσκευές.

Από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι το τελευταίο τρίμηνο ο 34χρονος είχε διαπράξει, με την ίδια μεθοδολογία, 17 απάτες και δύο κλοπές σε Μελίσσια, Μαρούσι, Χαϊδάρι, Χολαργό, Βριλήσσια και Αγία Παρασκευή.

Σημειώνεται, ότι ο συλληφθείς, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, είχε κατηγορηθεί και παλαιότερα για τα ίδια αδικήματα και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βορεια προαστια ληστεία απάτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ