Καρατζαφέρης: «Χαλαρώστε τα μέτρα» - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: «Χαλαρώστε τα μέτρα»

πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη χαλάρωση των όρων διάσωσης της Ελλάδας ζητά με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ-Μανουέλ Μπαρόζο,τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν-Βαν Ρομπάι και τους επικεφαλής των παρατάξεων του Ευρωκοινοβουλίου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Σε δημοσιεύμα τους οι Financial Times, επικαλούμενοι την επιστολή υποστηρίζουν πως ο κ.Καρατζαφέρης στηρίζει το αίτημά του στους φόβους του για κοινωνική έκρηξη εξ αιτίας των νέων μέτρων που ζητούν οι δανειστές-εταίροι από την Ελλάδα.

«Το επόμενο κύμα μεταρρυθμίσεων μπορεί να προκαλέσει οικονομική κατάρρευση και να πυροδοτήσει μια κοινωνική εξέγερση τέτοιας έντασης που δεν έχει δει εδώ και δεκαετίες η Ευρώπη», σημειώνει κατά την βρετανική εφημερίδα στην επιστολή του ο κ. Καρατζαφέρης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ