Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου που θα βλέπουμε το καλοκαίρι σε όλα τα ελληνικά νησιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου που θα βλέπουμε το καλοκαίρι σε όλα τα ελληνικά νησιά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε φορά που μια γυναίκα θέλει να ανανεώσει τη συλλογή γυαλιών ηλίου της, έρχεται αντιμέτωπη με μια από τις μεγαλύτερες στιλιστικές προκλήσεις της ζωής της.

Κι αυτή δεν είναι άλλη από το να βρει το τέλειο σχέδιο.

Αν και το «τέλειο» διαφέρει για κάθε γυναίκα, στο τέλος της ημέρας, όλες το ίδιο πράγμα ζητάμε από τα γυαλιά ηλίου μας: Eνα σχέδιο που να ταιριάζει τόσο στο σχήμα του προσώπου, όσο και στο στιλ μας.

Με άλλα λόγια, ένα σχέδιο που θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά και, ταυτόχρονα, θα «ακολουθεί» το στιλ μας, συμπληρώνοντας με ένα πολύ αρμονικό τρόπο τις καθημερινές μας εμφανίσεις.
Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για το τέλειο ζευγάρι γυαλιών ηλίου χωρίς να αναφερθούμε στην χρήση ποιοτικών φακών που προστατεύουν από τις υπεριώδεις ακτίνες και ξεκουράζουν το μάτι από το εκτυφλωτικό φως του ελληνικού καλοκαιριού.

Tα γυαλιά που θα βλέπουμε το καλοκαίρι σε όλα τα ελληνικά νησιά στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυαλιά γυαλιά ηλίου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ