Η Ράνια εξηγεί γιατί δεν έκανε ποτέ το σύντροφό της φίλο στο Facebook

Γνωρίζετε κάποιον. Μιλάτε και, πολύ σύντομα, καταλαβαίνετε ότι το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο. Ποια είναι η επόμενη σας κίνηση; Να τον κάνετε φίλο στο Facebook. Όχι όμως και για τη Ράνια.

Μετά από καθημερινά scroll down στο timeline στο Facebook, πλέον, μπορώ να μαντέψω τι θα δω. Έτσι, ξέρω ότι ανά τρία ποστ περίπου θα πέσω πάνω σε κάποια ζευγαρίστικη φωτογραφία κάποιων φίλων που ποζάρουν μπροστά από το φακό με μεγάλα χαμόγελα, χείλη ενωμένα και μάτια που φωνάζουν «Δείτε πόσο ξεχωριστή και μοναδική είναι η σχέση μας». Συνήθως η αγαπησιάρικη φωτογραφία θα συνοδεύεται από γλυκερά σχόλια με υποκοριστικά.

Σε μια κοινωνική πλατφόρμα που κατακλύζεται από ζευγάρια που φροντίζουν να ενημερώνουν τους υπόλοιπους για το πόσο αγαπημένοι είναι, αλλά και από ζευγάρια διατηρούν κοινό προφίλ στο Facebook, το να ακούσεις για περιπτώσεις που όχι απλώς δεν έχουν καμία φεισμπουκική αλληλεπίδραση, αλλά δεν έχουν καν κάνει αίτημα φιλίας ο ένας στον άλλον, είναι αλήθεια αξιοπερίεργο.

Τουλάχιστον έτσι ένιωσα όταν η πρόταση «Με τον Μιχάλη δεν είμαστε φίλοι στο Facebook» έφτασε στα αυτιά μου από το στόμα της φίλης Ράνιας. «Μα πως; Τι συνέβη; Που ζείτε;», είναι τα πρώτα, αυθόρμητα ερωτήματα που γεννήθηκαν στο μυαλό μου.

Διαβάστε τους λόγους για τους οποίους η Ράνια δεν έκανε ποτέ φίλο τον σύντροφό της στο Facebook στο BOVARY.GR.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook σχέσεις social media

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ