Υπό έλεγχο η φωτιά σε εργοστάσιο στα Οινόφυτα -Δύο τραυματίες εργαζόμενοι [εικόνες] - iefimerida.gr

Υπό έλεγχο η φωτιά σε εργοστάσιο στα Οινόφυτα -Δύο τραυματίες εργαζόμενοι [εικόνες]

Φωτογραφία: ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης σε εργοστάσιο με πλαστικά στα Οινόφυτα κατά τη διάρκεια της οποίας, 2 εργαζόμενοι τραυματίστηκαν.

Πρόκειται για δύο άντρες, που εργάζονταν στο εργοστάσιο και οι οποίοι είχαν βγει έξω από τον χώρο όταν έφθασε η Πυροσβεστική.

Οι άντρες διακομίστηκαν με εγκαύματα στο νοσοκομείο. Ο ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έχοντας εγκαύματα στο 90% του σώματός του ενώ μεταφέρεται από το Θριάσιο σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Ο άλλος τραυματίας φέρει εγκαύματα στο 20% του σώματός του και παραμένει για νοσηλεία στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Το εργοστάσιο, όπου ξέσπασε η φωτιά βρίσκεται στο ύψος της Μαλακάσας, στον κόμβο Ωρωπού στο 39ο χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας και στο σημείο έσπευσαν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης της πυρκαγιάς.

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα και λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπάρχουν στο εργοστάσιο, επεκτάθηκε αστραπιαία, ωστόσο δεν υπάρχει καμία αναφορά για εγκλωβισμένους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οινόφυτα πυρκαγιά εργοστάσιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ