Η Μαρίνα Σάττι με έθνικ εμφάνιση, ξεσήκωσε τον Κήπο του Μεγάρου [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μαρίνα Σάττι με έθνικ εμφάνιση, ξεσήκωσε τον Κήπο του Μεγάρου [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουλίου, ο Κήπος του Μεγάρου γέμισε «Fonέs». Οδηγός στο μουσικό ταξίδι ήταν η Μαρίνα Σάττι.

Oκτώ κορίτσια διάλεξαν αγαπημένα τους κομμάτια και αφέθηκαν στις μελωδίες τους συμπαρασύροντας τους θεατές που ανταποκρίθηκαν στο μουσικό τους κάλεσμα. Οι Fonέs είναι οι: Ειρήνη Αραμπατζή, Ευγενία Λιάκου, Ερασμία Μαρκίδη, Βιργινία Φραγκούλατζη, Άννη Ντουμούζη, Έλενα Παπαδημητρίου, Ελένη Ποζατζίδου, Μαρίνα Σάττι.

Mετά την εμφάνισή της στο Ηρώδειο – η οποία απέσπασε θερμές κριτικές- στη συναυλία της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας για τα 20 χρόνια δημιουργίας και μελέτης πάνω στα ηχοχρώματα της Μεσογειακής μουσικής, η Μαρίνα Σάττι με την κρυστάλλινη φωνή της έδειξε για μια ακόμα φορά ότι ανταποκρίνεται σε κάθε μουσικό είδος. Η performance της, γεμάτη ενέργεια, ξεσήκωσε το κοινό.

Τη βραδιά άνοιξαν οι Jusu Foli & Senegal Rhythm, τέσσερις καλλιτέχνες από τη Σενεγάλη και την Ελλάδα (Ndioba ngom, Αss Τhiam, Γιώργος Χριστάκης, Jeffree Diop).

Η βραδιά συνεχίστηκε με 8 «Fonεs»που φλέρταραν με «πνευστά» και «μπάσο» και η ενέργειά τους πάνω στην σκηνή μετέτρεψε την βραδιά σε μια μουσική γιορτή.

Δείτε και ακούστε την Μαρίνα Σάττι στην εμφάνισή της στον Κήπο του Μεγάρου στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρίνα Σάττι κηπος μεγαρου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ